top of page

HOE WERKT HET?

COACHSESSIE

Een coachsessie met paard werkt snel, krachtig en transformerend. Een sessie ontvouwt zich in het moment. Zonder vast programma, maar vol mogelijkheden. Dat begint met bewust en aandachtig aanwezig zijn en voluit verbinding maken met wat er is. Open, nieuwsgierig en zonder oordeel.

 

Naast samenwerking met het paard, maak ik onder meer gebruik van NLP, transpersoonlijke coaching, CREF-methode, EMDR voor traumaverwerking, visualisaties, voice dialogue en lichaamsbewustzijn.

 

Tijdens de sessie krijg je de uitnodiging om te vertrouwen op de intelligentie van je lichaam. Een paard doet dit van nature. Daarom is hij zo’n fijne co-therapeut! Hij toont ons dat het lichaam altijd de weg weet en naar de kern leidt.

 

Hoe lastig of pijnlijk emoties soms ook zijn, ze zijn er om gevoeld te worden. En een richtingaanwijzer naar je behoeften. Aan jou om ernaar te luisteren en ermee aan de slag te gaan.

 

Een sessie geeft je nieuwe inzichten en handvatten hoe je zelf je behoeften kunt vervullen. Dit geeft een impuls aan je zelfvertrouwen. Omdat je jezelf beter leert kennen, ga je met meer compassie naar jezelf kijken. 

 

Coaching met paard werkt door op alle niveaus (body, mind, spirit) en is sterk energetisch. Het werkt doorgaans lang na omdat je diep op gevoelsniveau wordt geraakt.

bottom of page