top of page

ERVARINGEN

“Wat een waardevolle en krachtige sessie! Annemarie heeft me liefdevol begeleid in mijn reis door de 7 levensbehoeften. Haar paard Lord voelde als een magische gids die mij op het juiste moment een boodschap gaf om dieper in mijn gevoel te komen. Een spiegel vanuit onvoorwaardelijke liefde. Deze methodiek en de coaching van Annemarie heeft mij op een veilige manier tot de kern van een diepgeworteld patroon gebracht. Ik ben onder de indruk van hoe sterk het energieveld werkt en de intuïtieve kracht van het paard. Dankjewel voor deze prachtige inzichten op mijn pad, lieve Annemarie!”
 

Linda

“Een week na mijn tweede sessie kan ik goed voelen wat de sessie voor mij teweeg heeft gebracht. Ik ben een stuk rustiger en voel me daadwerkelijk veilig bij mezelf. Uiteraard is niet alles meteen magisch opgelost. Maar als ik de afgelopen week ergens tegenaan liep, had ik het volste vertrouwen in mijzelf. Ik ben er nu echt volledig van overtuigd dat ik mezelf dan kan helpen. En dat ik dat ook waard ben en verdien. En dat voelt zo ongelofelijk krachtig. Ik heb nu echt een basis om op verder te bouwen. Bij dat bouwen, wil ik kritisch naar mezelf blijven kijken, maar wel met een zachte blik. Ik wil niet meer onevenredig streng zijn voor mezelf. Want ik verdien meer dan dat. Ik verdien liefde voor mezelf. Ik hoef niet meer alleen maar te geven, ik mag ook ontvangen. “

 

Anna

 

Dankjewel Annemarie! Wat een bijzonder geschenk heb je me gegeven vandaag: een inkijkje in mijzelf. Ik was open en verwonderd. Je paard is een geweldige vriend die me vastpakte en overdonderde. En toen was het goed. Vrede overviel me. Niets hoeft. En toch dat verlangen…ik probeer voluit te lachen in het leven. Zwanger van verdriet. Wie weet…geboorte doet pijn…maar wat een vreugde aan de overkant!

 

Isabelle

bottom of page